Skip to content

Támogatás


Köszönjük, hogy érdeklődik a támogatás iránt. Az Ön segítségével az evangéliumra alapuló forrásokat tudunk megosztani a hívőkkel és a gyülekezetekkel szerte Magyarországon és a határon túl is.

Tudta, hogy Európa, amely egykor a keresztyénség központja volt, ma a világ legszekularizáltabb kontinense? Az Ön adománya számít. Bármilyen szintű támogatás hatással van arra, hogy a Biblia üzenete a cikkeken, verseken, történeteken, énekeken keresztül eljusson a több mint harmincezer olvasóhoz.


Céljaink

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy segítsük a hívő embereket abban, hogy Krisztus-követő, bölcs, hűséges, örömteli keresztény életet éljenek egy kaotikus korban.

Ehhez azonban az Önhöz hasonló hívők támogatására vagyunk utalva, akik számára fontos, hogy az evangélium világosságát vigyük az embereknek, és segítsünk nekik bölcsen és biblikusan gondolkodni.

Támogatás

Adományát utalással, csekken vagy PayPal segítségével tudja elküldeni. A csekk és és a PayPal is jelentős költséglevonás után utalja az összeget, ezért az átutalást javasoljuk.

Vetés és Aratás számla száma:

Számlatulajdonos neve: EVANGÉLIUMI KIADÓ ÉS IRATMISSZIÓ
Belföldi számlaszám 11706016-20800204

Bank neve: OTP Bank Nyrt.
Bank címe: 1051 Budapest, Nádor u. 16.
SWIFT kód (BIC): OTPVHUHB
Nemzetközi számlaszám (IBAN): HU15 1170 6016 2080 0204 0000 0000

PayPal: