Skip to content
Kezdőlap » Köszöntők » Információ áradatban

Információ áradatban

Kedves Olvasó!

Olyan világban élünk, ahol az információ úgy árad körülöttünk, mint ahogyan a folyó árad tavasszal, magával sodorva mindazt, ami az útjába akad, piszkos vizével elárasztva mindent, elborítva a környező világot.

Az információ fontos az egyén és az emberi társadalom számára is. A kommunikáció, amely az információ átadását jelenti, alapvető megkülönbözető jegye az emberiségnek. Minden kapcsolat alapja a kommunikáció, és ez igaz az Isten és ember közötti viszonyra is. Isten elsősorban az Igéjén, a Biblián keresztül kommunikál velünk, az abban levő információ az életet jelenti számunkra: mind a minőségi életet, mind az örök életet. Azonban a világunkat elárasztó információtömeg szeretné kiszorítani életünkből Isten Szavát. A tiszta vizű forrás a hömpölygő piszkos folyam mellett, úgy tűnik, nem tud érvényesülni. Mégis nekünk erre van szükségünk, mert ez éltet, míg a másik mérgező, és halált hoz.

A Vetés és Aratás célja:
Isten örök érvényű üzenetének kommunikálása a mai világban

A Vetés és Aratás kiadása a 60. évfolyamhoz érkezett, de a célja változatlan: Isten örök érvényű üzenetének kommunikálása a mai világban, hogy tiszta forrásként lelki, szellemi egészséget és életet adjon.

Az Evangéliumi Kiadó célja, hogy ez az üzenet juthasson el minél többekhez a könyvek, traktátusok, a folyóirat és újabban az online magazin segítségével. A könyvek képesek a legsokoldalúbban, legátfogóbban és legmélyrehatóbban kifejteni ezt az üzenetet. Az evangelizáló traktátusoknak fontos szerepe van a nem hívők elérésében. A Vetés és Aratás sok magyar nyelvű olvasót szólít meg a cikkek, versek, rövid üzenetek formájában. Az elmúlt hónapokban elindítottunk egy online magazint is az evangeliumikiado.hu weboldalon, ahol rendszeresen jelennek meg cikkek a hétköznapi hívő és a gyülekezeti élet különböző területeiről.
Kívánjuk, hogy olvasóinkhoz is minél több csatornán eljuthasson a tiszta forrás éltet adó vize.

Lemperger Róbert